P703

Ranger

2022

Protejați în siguranță încărcătura dumneavoastră din spațiul pentru mărfuri cu această prelată robustă și practică tip jaluzea cu role.

Prelată tip rolă de culoare neagră, acționată electric pentru Ford Ranger 2022

2 651 562
€ 3 849,00

Fabricată din aluminiu extrudat ultra-rezistent și durabil. Are un mecanism de blocare de înaltă calitate pentru a securiza complet compartimentul de depozitare și a vă proteja sculele și echipamentele. Este compatibilă cu barele transversale (disponibile separat)NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: RAP Cab Wildtrak Limited XL XLT FX4/Tremor Wildtrak X
Detalii compatibilitati: Cabină RAP, exceptând Platinum și Raptor, (de reținut: pentru XL și XLT trebuie înlăturată bara de sprijin a încărcăturii)

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.