P703

Ranger

2022

Protejați în siguranță încărcătura dumneavoastră din spațiul pentru mărfuri cu această prelată robustă și practică tip jaluzea cu role.

Prelată tip rolă de culoare neagră, manuală pentru Ford Ranger 2022

2 639 141
€ 2 629,34

Construcție durabilă din aluminiu extrudat foarte puternic. Dispune de un mecanism de blocare de înaltă calitate pentru a securiza complet zona de încărcare şi pentru a vă proteja uneltele și echipamentele. Este compatibilă și cu barele transversale (disponibile separat)NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Double Cab Wildtrak Limited Platinum Raptor XL XLT FX4/Tremor Wildtrak X
Detalii compatibilitati: Cabină dublă (de reținut: pentru XL și XLT trebuie înlăturată bara de sprijin a încărcăturii)

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.