P703

Ranger

2022

Protejați-vă într-un mod eficient echipamentul și bunurile din zona de mărfuri împotriva ploii și a murdăriei, cu acest tip de prelată robustă.

Prelată soft moale, neagră pentru Ford Ranger 2022

2 639 144
€ 699,01

Prelata moale de tip rolă este prinsă în față cu un sistem de fixare de securitate și se blochează cu un sistem cu clic de profilul din spate, pentru a acoperi complet platforma de depozitare. Mânerul de eliberare de dedesubt este apoi ascuns prin închiderea și blocarea hayonului, asigurând siguranța obiectelor transportate.NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Double Cab Wildtrak Limited XL XLT FX4/Tremor Wildtrak X
Detalii compatibilitati:

Double Cab fără bară sport, cu excepția modelelor Platinum și Raptor

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.