P703

Ranger

2022

Prelatele Ford asigură şi protejează orice aveţi nevoie să transportaţi, indiferent de vreme. Şi sunt uşor de instalat!

Prelată rezistentă o piesă,Moondust Silver pentru Ford Ranger 2022

2 650 198
€ 3 249,00

Prelată dură dintr-o bucată cu capac cu ridicare ușoară. Poate fi revopsită în orice culoare.

Poate fi folosită în combinație cu kitul de intrare fără cheie (de la distanță)pentru a adăuga capacul de portbagaj la sistemul de închidere centralizată a vehiculului.NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Double Cab Wildtrak Limited Platinum Raptor XL XLT FX4/Tremor Wildtrak X
Detalii compatibilitati: Cabină dublă, cu excepția vehiculelor cu bară sport OE

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.