P703

Ranger

2022

Plafoanele rigide originale ale autovehiculului dvs. Ford transformă rapid zona de încărcare a autovehiculului dvs. Ford Ranger într-un portbagaj stil wagon, cu ferestre. O potrivire perfectă garantată.

ARB* Hard Top pachet, Ascent, cu suport pentru baza plafonului ARB, Negru Glossy pentru Ford Ranger 2022

2 725 910
€ 7 340,35

Pachetul conține hard top-ul ARB Ascent, cadrul intern ARB, kitul ARB J-brace, suportul pentru baza plafonului ARB și kitul de montare a suportului pentru baza plafonului ARB . Hard top-ul se montează pe ferestre care se deschid în 2 direcții, fereastra care se deschide în sus și portiera spate. Oferă depozitare sigură și protejează de intemperii, cu și mai mult spațiu de depozitare pe suportul pentru baza plafonului.NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Double Cab Raptor
Detalii compatibilitati: Cabină dublă, Raptor

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.