P703

Ranger

2022

Accesoriile Ford de asistență rutieră asigură siguranța maximă pentru șoferii și pasagerii Ford în eventualitatea unei urgențe. Pachetul de siguranță premium îndeplinește cele mai recente cerințe ale legislației europene.

Kalff* Pachet de siguranţă premium „Trio” Standard pentru Ford Ranger 2022

2 332 721
€ 17,95

Trusă de prim ajutor extinsă, livrată în geantă moale, dotată suplimentar cu vestă de avertizare portocalie și triunghi de avertizare de dimensiuni reduse. Are benzi VELCRO® pe partea din spate pentru fixare sigură. Inclusiv broșura de prim ajutor care conține note utile și importante în limbile engleză, germană, franceză, olandeză, italiană, spaniolă și portugheză. 440 x 135 x 60 mm, conținut conform ultimelor standarde DIN 13164, E11 27R-033011 și EN ISO 20471

Accesoriu compatibil cu: Single Cab RAP Cab Double Cab Wildtrak Limited Platinum Raptor XL XLT FX4/Tremor

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.