P703

Ranger

2022

Conduceți pe drumuri cu praf sau prin apă? Motorul dvs. va beneficia de alimentare cu aer curat tot timpul, prin intermediul snorkel-ului foarte ridicat, realizat la comandă.

ARB* Snorkel Safari V-Spec, poate fi rotit pentru Ford Ranger 2022

2 683 501
€ 708,30

Protejează motorul de praf, apă și zăpadă în condiții off road. Tubul de protecție asigură admisia curată și uscată a aerului când conduceți în apă adâncă sau în deșert. A se reține: dispozitivul air-ram al tubului de protecție trebuie să fie direcționat către spate în condiții de zăpadă. NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Single Cab RAP Cab Double Cab Wildtrak Limited Platinum XL XLT FX4/Tremor Wildtrak X
Detalii compatibilitati: motoare diesel 2.,0 l bi-turbo și 3,0 l V6, cu excepția modelului Raptor

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.