P703

Ranger

2022

Eberspächer* Sistem de încălzire auxiliara (parcare) cu kit de instalare. pentru Ford Ranger 2022

2 677 056
€ 1 811,64

Sistemul de încălzire auxiliară adaptat cu kit de instalare pre asamblat, include unitate de încălzire, telecomandă, cablaj, furtunuri, console și toate piesele necesare pentru instalare. Hydronic S3 B5E CL 12 V.

Poate fi folosit în combinație cu o telecomandă (disponibilă separat)NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
  • Dezvoltate și fabricate conform unor standarde de calitate stricte, pre-încălzitoarele Eberspächer nu necesită întreținere dacă sunt instalate în mod corespunzător și au trecut cu brio numeroase teste dificile de durabilitate. Odată instalate, acestea își îndeplinesc cu fiabilitate serviciul pe timp de iarnă pe toată durata de viață a vehiculului dvs.
  • Cu un pre-încălzitor în vehiculul dvs., puteți beneficia de o vizibilitate bună imediat ce vă puneți în mișcare - îmbunătățind siguranța la condus atât pentru dvs. cât și pentru alți participanți la trafic.
  • Pre-încălzirea motorului pe parcursul fazei de încălzire economisește în același timp combustibil și scade în mod considerabil emisiile de agenți poluanți.
Accesoriu compatibil cu: Double Cab Raptor
Detalii compatibilitati: Raptor cu 3.0 i Ecoboost (288 CP)

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.