P375ICA2

Ranger

2019

Accesoriile Ford de asistență rutieră asigură siguranța maximă pentru șoferii și pasagerii Ford în eventualitatea unei urgențe. Pachetul de siguranță premium îndeplinește cele mai recente cerințe ale legislației europene.

Kalff* Pachet de siguranţă premium în geantă de nailon roșie, Nano „Trio” pentru Ford Ranger 2019

2 646 610
€ 24,67

Kit de prim ajutor extins într-o geantă moale, echipată suplimentar cu un triunghi de avertizare nano și o vestă de avertizare de înaltă vizibilitate. Datorită dimensiunii reduse, este una dintre cele mai mici soluții de prim ajutor de pe piață. Are benzi adezive VELCRO® în spate pentru ajustare sigură și un sistem cu 2 compartimente pentru depozitarea separată a triunghiului de avertizare. Include o broșură de prim ajutor care conține informații utile și importante.

Accesoriu compatibil cu: Single Cab RAP Cab Double Cab Wildtrak Limited Raptor XL XLT

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.