P375ICA2

Ranger

2019

Scuturile robuste din oţel inoxidabil sunt concepute pentru a proteja motorul şi transmisia autovehiculului dvs. Ford împotriva daunelor accidentale apărute în condiţii rutiere nefavorabile. Scuturile sunt uşor de îndepărtat pentru realizarea lucrărilor de service.

Scut kit pentru motor și radiator, aluminiu pentru Ford Ranger 2019

2 492 283
€ 431,11

Scutul robust din aluminiu ușor protejează împotriva deteriorării, grosime 4 mm, greutate: 7 kg. Kitul conține: scut pentru radiator / partea frontală a motorului și scut pentru partea din spate a motorului.NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Single Cab RAP Cab Double Cab Wildtrak Limited XL XLT
Detalii compatibilitati:

Cu excepția modelului Raptor

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.