S550MCA

Mustang

2018

Oferiţi autovehiculului dvs. un profil mai sportiv şi o aerodinamică sporită. Eleroanele pentru spate şi eleroanele hayon se potrivesc cu designul autovehiculului dvs. Ford şi sunt proiectate pentru o adaptare perfectă. Acestea sunt supuse unor teste foarte exigente care depăşesc toate cerinţele legale relevante.

Eleron portbagaj pentru Ford Mustang 2018

2 266 661
€ 959,45

Grunduit, pentru a fi vopsit în culoarea caroserieiNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Fastback
Detalii compatibilitati:

Cu excepția Convertible

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.