S550

Mustang

2015

Îmbunătățiți-vă aspectul autovehiculului dumneavoastră cu benzile sport pentru racing 3M de la Herpa print - pe locuri, fiți gata, start!

herpa print* Benzi pentru racing , peste partea superioară, negru lucios pentru Ford Mustang 2015

2 127 566
€ 363,56
Benzi decorative adezive peste partea superioară, duale 3M, în designul Ford GT clasic, ajungând peste bara de protecție față, capotă, acoperiș, capotă spate și bara de protecție spate

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Fastback
Detalii compatibilitati: Cu excepția Convertible și vehiculelor cu antenă tip " aripi de rechin", De la 06/2016 până la 10/2017

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.