CD391

Mondeo

2014

Protejaţi-vă bara din spate împotriva uzurii zilnice fără a compromite însă aspectul autovehiculului dvs.

Protecţie pentru bara spate folie, transparentă pentru Ford Mondeo 2014

2 449 989
€ 52,23
Folie elastică foarte fină și totodată durabilă, care protejează eficient bara spate a autovehiculului dvs. şi muchia acesteia împotriva zgârieturilor în momentul încărcării şi descărcării. Asigură o integrare optimă şi aproape invizibilă în design-ul final de la partea din spate a autovehiculului datorită formei conturate perfect, specifică modelului, cu transparenţă ridicată şi foarte subţire. Oferă durabilitate pe termen lung fără a dezvolta un efect de îngălbenire. De asemenea, se pliază peste muchia barei pentru protecţie sporită. Folia poate fi îndepărtată fără reziduuri şi fără impact asupra vopselei caroseriei. Grosime: aprox. 150,0 µm, rezistenţă la temperaturi: de la -40 °C până la +110 °C. Autoadezivă pentru un montaj rapid şi uşor

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Wagon
Detalii compatibilitati: Wagon

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.