CX482

Kuga

2019

Montaţi orice accesoriu aveţi nevoie pentru necesităţile dvs. de transport. Fiecare set de bare transversale de acoperiş a fost configurat pentru a se potrivi unui model specific Ford şi se poate bloca pentru protecţia anti-furt.

Bare transversale plafon pentru Ford Kuga 2019

2 420 722
€ 341,91

Set de 2 bare transversale pentru a fi montate pe șinele de plafon, din aluminiu, blocabile, capacitate maximă de încărcare de 60 kg, cu vedere panoramică și 75 kg fără vedere paroramică, inclusiv greutatea proprie a suportului. Vă rugăm să reţineţi: acoperișul panoramic nu poate fi deschis cu bare transversale montate. Un dispozitiv special de reţinere care împiedică funcţionarea acoperișului panoramic este inclus în kit

Accesoriu compatibil cu: ST-Line Titanium+ Trend Vignale
Detalii compatibilitati:

Excepție vehiculele fără șine de plafon

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.