CX482

Kuga

2019

Protejaţi-vă bara din spate împotriva uzurii zilnice fără a compromite însă aspectul autovehiculului dvs.

Protecţie pentru bara spate folie, transparentă pentru Ford Kuga 2019

2 651 040
€ 38,47

Folie elastică durabilă foarte subțire, dar extrem de rezistentă, care vă protejează în mod eficace bara spate și muchia barei vehiculului, pentru a nu se zgâria când încărcați și descărcați. Se potrivește perfect cu partea din spate a vehiculului și este aproape invizibilă, datorită formei specifice a modelului, cu potrivire perfectă, a transparenței înalte și grosimii foarte reduse. Oferă durabilitate pe termen lung fără efectul de îngălbenire. De asemenea, se pliază peste muchia barei, pentru a oferi protecție sporită. Folia poate fi îndepărtată fără reziduuri și fără impact asupra vopselei caroseriei. Grosime: aproximativ 160.0 µm, rezistență la temperatură: -40 grade C până la +110 grade C. Autoadezivă, se montează rapid și ușor.NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Titanium+ Trend
Detalii compatibilitati:

Trend, Cool & Connect, Titanium și Titanium X

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.