C520

Kuga

2012

Completaţi-vă sistemul sonor cu subwoofer-ul Pioneer+ extrem de puternic, însă care ocupă spaţiu redus pentru o senzaţie de bas şi mai bună. Şi este aşa de compact, încât îl puteţi instala chiar sub scaunul pasagerilor - fără a compromite performanţa.

Pioneer* Subwoofer TS-WX140DA pentru Ford Kuga 2012

2 760 720
€ 186,44

Subwoofer activ compact și puternic într-o incintă izolată, poate fi montat în compartimentul de încărcare sau chiar sub scaun, datorită designului ultra-plat, care vă ajută să economisiți spațiul (a nu se folosi în combinație cu dispozitivul de ajustare a scaunului electric când este montat sub scaun). Subwooferul poate prelua atât o intrare în linie RCA scăzută, cât și o intrare în linie ridicată a boxelor, ceea ce înseamnă că-l puteți conecta la sistemul audio aftermarket sau original montat în fabrică, pentru a îmbunătăți sistemul audio pe care îl aveți deja. Este posibil să fie necesar un cablu pentru boxe universal suplimentar în unele cazuri (aproximativ 0,5 m)NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.