C394

Kuga

2008

Durabile şi aspectuoase, luminile noastre de zi sporesc vizibilitatea faţă de alţi utilizatori ai drumului şi îmbunătăţesc câmpul dvs. vizual. Sunt, de asemenea, economice şi ecologice. Iar partea bună este că oferă acest aspect atractiv autovehiculului dumneavoastră!

Lumini de zi cadru ice white pentru Ford Kuga 2008

1 799 257
€ 399,47
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.