B562MCA

KA+

2018

Montaţi orice accesoriu aveţi nevoie pentru necesităţile dvs. de transport. Fiecare set de bare transversale de acoperiş a fost configurat pentru a se potrivi unui model specific Ford şi se poate bloca pentru protecţia anti-furt.

G3* Bare transversale plafon pentru Ford KA+ 2018

2 318 738
€ 111,05
Set de 2 bare transversale, din aluminiu, blocabile, cu o capacitate maximă de încărcare de 75 kg, inclusiv greutatea proprie a suportului. Sistem de blocare adaptabil pentru șinele închise și ridicate. Lungimea barelor transversale: 110 cm, greutate proprie: 4,2 kg per set
Accesoriu compatibil cu: 4-door 5-door A-Line
Detalii compatibilitati: A-Line

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.