B562MCA

KA+

2018

Protejaţi-vă bara din spate împotriva uzurii zilnice fără a compromite însă aspectul autovehiculului dvs.

ClimAir®* Protecţie pentru bara spate placă striată, conturată, negru lucios pentru Ford KA+ 2018

2 346 161
€ 126,65
Protejează în mod eficient bara spate și marginea barei autovehiculului dvs. în timpul încărcării sau descărcării. Formă care se potrivește perfect, specifică modelului, se integrează armonios în designul autovehiculului. Oferă o protecție maximă a vopselei, bandă autoadezivă pentru montare rapidă și ușoară, fără găurire. Fabricată din material durabil

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 5-door A-Line
Detalii compatibilitati: 5 uși

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.