CD340_G

Galaxy

2010

Montaţi sigur accesorii şi bagaje în interiorul portbagajului dvs. cu acest kit practic de activitate.

Trusă de activitate bară scurtă din aluminiu pentru Ford Galaxy 2010

1 434 438
€ 51,37
Fixează ataşamentele şi bagajele, bara scurtă este montată la spatele tuturor scaunelor din spate, este necesară o bară pentru fiecare scaun spate, se poate fixa în al 2-lea rând al tuturor autovehiculelor, pentru al 3-lea rând numai pentru autovehiculele cu scaune

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Detalii compatibilitati: De la 2006

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.