C519MCA

Focus

2022

Cu toții avem nevoie de o mână de ajutor din când în când, reduceți stresul datorită acestei rampe pentru câini detașabilă proiectată ergonomic - vă protejați și spatele și demnitatea câinelui!

4pets®* Rampă pentru câine EasySteps pentru Ford Focus 2022

2 423 311
€ 251,04

Rampă telescopică foarte ușoară, compactă și robustă, care permite câinelui dvs. intrarea și ieșirea facilă din portbagaj. Vă permite să protejați nu doar sănătatea câinelui, dar și spatele dvs., deoarece nu trebuie să vă mai forțați pentru a introduce și scoate câinele din mașină. Are o structură high-tech de tip fagure inspirată din tehnologia de fabricare a frigiderelor care suportă sarcini mari. Are perne cu modele de oase non-alunecare și o suprafață cu striuri și aderență ridicată care asigură aderența câinelui în orice condiții climatice. Datorită designului telescopic în 3 secțiuni, rampa glisează într-o dimensiune suficient de mică și compactă pentru a intra în portbagajul vehiculului împreună cu cușca pentru câine. De asemenea, poate fi operată ușor și sigur cu o singură mână, iar cealaltă mână rămâne liberă pentru a manevra câinele. Sistemul său unic integrat Slide Brake Control sporește siguranța și împiedică rampa să cadă în mod accidental. Fabricat din materiale de înaltă calitate, etanșe și extrem de durabile. Ușor de curățat cu un sistem de spălare sub presiune sau un furtun de grădină. Sarcina maximă: 100 kg, înălțimea maximă de circulare: 820 mm

Accesoriu compatibil cu: 4-door 5-door Wagon ST Active ST-Line Titanium+ Trend Vignale
Detalii compatibilitati:

Wagon

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.