C346MCA

Focus

2014

Înfrumuseţaţi interiorul autovehiculului dvs. Ford cu un schimbător de viteze care este menit să optimizeze aspectul şi experienţa condusului.

Manetă schimbător de viteze cu model al schimbătorului de viteze iluminat pe fond albastru pentru Ford Focus 2014

2 114 789
€ 180,88
Design din piele neagră şi aluminiu, inclusiv burduf din vinil

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 4-door 5-door Wagon
Detalii compatibilitati: Transmisie manuală cu 5 trepte de viteză, cu excepţia ST și RS

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.