C346

Focus

2011

Nu mai aveți griji când călătoriți cu prietenul cel mai bun, cuștile pentru câini din aluminiu profesionale combină siguranța de înaltă calitate cu funcționalitatea simplă.

4pets®* Cușcă pentru câine Pro 3, de dimensiune medie pentru Ford Focus 2011

2 423 307
€ 568,52

Soluție de transport robustă și sigură fabricată din aluminiu de înaltă calitate pentru rase de dimensiuni medii-mari precum Retriever, Labrador sau German Shepherd cu o greutate maximă de 40 kg. Barele din aluminiu special dezvoltate oferă stabilizare maximă și de asemenea sunt anodizate pentru rezistență eficace la coroziune. Toți conectorii din plastic sunt ranforsați cu fibră de sticlă și prin urmare sunt extrem de rezistenți. Datorită ingineriei de precizie de înaltă calitate, cuștile nu fac zgomot în timpul călătoriei. Un mecanism de blocare prin rotire este montat drept standard și se fixează imediat și sigur. Bara de blocare lungă oferă stabilitate suplimentară și rezistență la torsiune. Ușa poate fi operată cu o mână, lăsând o mână liberă pentru a controla câinele. Cușca este fixată cu chingi de prindere la punctele de ancorare montate din fabrică din portbagaj. Caracteristici principale: casetă de blocare formată prin injecție din aluminiu, podea din lemn de esență tare cu strat acoperitor și rezistent la zgârieturi, tuburi din plastic rezistente la urină, sistem de blocare a ușii testat la impact cu 2 chei, sistem de protecție la impact și panou spate special testat la impact. Pereții laterali ridicați și cu protecție împotriva scurgerilor protejează portbagajul de murdărie și excreții. Fluxul de aer optim garantează bunăstarea animalului de companie în timpul transportului. Include un preș detașabil, 2 chingi rezistente cu o forță de tracțiune de 350 kg fiecare și chingi VELCRO® suplimentare pentru fixare în partea de jos a cuștii pentru a asigura că nu alunecă în interiorul portbagajului. Nu necesită întreținere completă datorită balamalelor realizate dintr-un aliaj auto-lubrifiant din plastic-grafit. Ușor și convenabil în utilizarea de zi cu zi. Permite o vizualizare liberă a drumului prin oglinda retrovizoare. Testat TÜV și, de asemenea, testat în conformitate cu ECE R17 pentru a vă asigura că animalul dumneavoastră de companie ajunge în siguranță la destinația dorită. Greutate cutie: 18,7 kg, max. Greutatea cuștii: 18,7 kg, greutatea maximă a câinelui: 40 kg. Dimensiuni ( înălțime x lățime x adâncime) 66 cm x 68 cm x 83,5 cm

Accesoriu compatibil cu: Wagon
Detalii compatibilitati: Wagon

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.