C346

Focus

2011

Durabile şi aspectuoase, luminile noastre de zi sporesc vizibilitatea faţă de alţi utilizatori ai drumului şi îmbunătăţesc câmpul dvs. vizual. Sunt, de asemenea, economice şi ecologice. Iar partea bună este că oferă acest aspect atractiv autovehiculului dumneavoastră!

Nolden* Lumini de zi cu cadru negru, strălucitor pentru Ford Focus 2011

1 746 357
€ 309,00
Set de 2

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Detalii compatibilitati: Pentru Sport şi Titanium fără sistem de control adaptiv al vitezei (ACC)

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.