C346

Focus

2011

Consola este fixată la stâlpul A al autovehiculului pe partea stângă şi permite fixarea fără o ventuză şi fără orice cablaj vizibil pe tabloul de bord. Poziţia unităţii de navigaţie este ajustabilă în toate unghiurile pentru diferite poziţii ale şoferului, asigurându-se un câmp vizual neobstrucţionat al şoferului. Această soluţie convenabilă "plug-and-play" permite ca unitatea de navigaţie să poată fi uşor schimbată între autovehicule.

Staţie de andocare Consolă de comunicaţie pentru Ford Focus 2011

1 730 661
€ 59,82
Soluţie de montare stilată, robustă şi integrată pentru sisteme de navigaţie portabile selectate, de ex. Garmin.

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 4-door 5-door Wagon

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.