B479MCA

Fiesta

2022

Protejaţi-vă bara din spate împotriva uzurii zilnice fără a compromite însă aspectul autovehiculului dvs.

Protecţie pentru bara spate folie transparentă pentru Ford Fiesta 2022

2 677 201
€ 34,56

Folie elastică foarte subțire dar durabilă, care protejează bara de protecție spate a vehiculului și marginea acesteia de zgârieturi, la încărcare și descărcare. Asigură adaptarea eficientă și aproape invizibilă la partea din spate a designului vehiculului datorită formei sale adaptate perfect la specificul modelului, transparenței ridicate și faptului că este foarte subțire. Oferă durabilitate pe termen lung fără efect de îngălbenire. De asemenea, se pliază peste marginea barei de protecție pentru protecție sporită. Folia poate fi îndepărtată fără reziduuri și fără impact asupra vopselei caroseriei. Grosime: aproximativ 150,0 µm, rezistență la temperatură: -40 grade C până la +110 grade C. Autoadeziv pentru montare rapidă și facilă.NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 3-door 5-door ST A-Line ST-Line Titanium Trend Vignale

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.