B479MCA

Fiesta

2022

Adăugați un CD player la sistemul audio existent și bucurați-vă de muzica preferată prin sistemul audio sau de navigare al vehiculului.

CD player pentru Ford Fiesta 2022

2 475 588
€ 336,20

Soluție de reechipare pentru autovehiculele fără CD player. Pentru instalarea în anumite autovehicule, poate fi necesar un jumper suplimentar (Finis 2441153). Vă rugăm să contactați dealerul Ford pentru detalii suplimentare.NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 3-door 5-door ST A-Line ST-Line Titanium Trend Vignale

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.