B299MCA

Fiesta

2012

Kiturile cu lămpi de ceață stilizate, specifice modelului de autovehicul arată uimitor și cresc imediat siguranța rutieră.

Proiectoare ceaţă pentru Ford Fiesta 2012

1 819 862
€ 286,69
Kitul include lămpi de ceaţă, ramă pentru lămpile de ceaţă şi materialul de montare. Este necesar suplimentar un comutator de lumini de schimb: FINIS 1787110 (pentru autovehicule fără faruri auto) sau FINIS 1787109 (pentru autovehicule cu faruri auto).

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 3-door 5-door ECOnetic

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.