B299

Fiesta

2008

Sporiţi cu uşurinţă capacitatea de încărcare a autovehiculului dvs. Ford. Gama noastră de cutii pentru plafon de înaltă calitate sunt fabricate pentru a transporta în condiţii de siguranţă şi pentru a proteja o varietate de încărcături. Majoritatea modelelor sunt prevăzute cu deschidere dublă pentru acces facil de pe ambele părţi ale autovehiculului.

Atera* Cutie pentru plafon Casar XL, Brilliant Black pentru Ford Fiesta 2008

2 756 530
€ 873,51

Cutie pentru plafon concepută în mod aerodinamic. Are dispozitive de asistență la deschidere și închidere, pentru a închide ușor și automat capacul cutiei pentru plafon și după ce maneta operațională intră din nou în fanta sa, menține cutia închisă 100%. Baza joasă adaugă spațiu suplimentar și îmbunătățește valorile obținute în tunelul de vânt.

A se reține că în funcție de modelul vehiculului, cutiile de plafon pot ieși în afara vehiculului, ceea ce duce la contactul dintre cutia de plafon și hayon la deschidere.

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.