B515MCA

EcoSport

2017

Protejaţi-vă bara din spate împotriva uzurii zilnice fără a compromite însă aspectul autovehiculului dvs.

Protecţie pentru bara spate Placă, cu contur, oțel inoxidabil pentru Ford EcoSport 2017

2 425 193
€ 173,63

Protejează în mod eficace bara de protecție din spate a vehiculului și marginea barei în timpul încărcării și descărcării. Forma sa specifică în funcție de model este perfectă pentru a asigura o integrare eficientă în designul vehiculului. Oferă protecție maximă a vopselii și are bandă auto-adezivă pentru montare rapidă și facilă, fără perforare. Fabricată din material durabil.NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: ST-Line ST-Line+
Detalii compatibilitati:

ST-Line și ST-Line+

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.