B515

EcoSport

2013

Covoraşele din mochetă originale Ford nu sunt concepute numai pentru a se asorta cu ornamentele de interior din autovehiculul dvs., ci şi pentru a vă garanta o înaltă calitate cu potrivire şi funcţionare optime.

Covoraşe, mochetă standard faţă şi spate, negru pentru Ford EcoSport 2013

1 797 741
€ 86,58
Set de 4 bucăți
Covorașele originale Ford sunt adaptate pentru a se potrivi vehiculului dvs. Ford și sunt concepute pentru a completa interiorul vehiculului dvs. Realizate din materiale de înaltă calitate, acestea vă ajută să vă protejați interiorul de uzura de zi cu zi.
Ford le recomandă clienților Ford să utilizeze doar covorașe Ford - singurele concepute, proiectate și testate conform cerințelor specifice Ford pentru:
- Aburire - cantitatea de condens de pe geam sau ornamentele interioare.
- Miros
- Inflamabilitate - astfel cum este specificat de ISO 3795.
- Rezistență la decolorare.
- Rezistență la fisurare - atunci când sunt pliate la -30°C.
- Rezistență la uzură - rezistență la agâțare și abraziune.
Covorașele Ford față sunt livrate prevăzute cu orificii pentru fixarea în vehicule. Aceasta este o caracteristică de siguranță importantă.

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.