U725

Bronco

2022

Protejați-vă într-un mod eficient echipamentul și bunurile din zona de mărfuri împotriva ploii și a murdăriei, cu acest tip de prelată robustă.

Coverking Prelată soft moale, neagră pentru Ford Bronco 2022

5 850 185
€ 163,63

Prelata moale este fixată ferm în poziție cu ajutorul șuruburilor și curelelor cu elemente de fixare cu cârlig și buclă. Aceasta vă păstrează încărcătura în siguranță, curată și securizată în timp ce acoperișul din fabrică este înlăturat. Este prevăzută cu sigla poneiului Bronco.NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 5-door Outer Banks Badlands
Detalii compatibilitati:

5 uşi

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.