B232

B-MAX

2012

Sistemele de reţinere şi protecţie a încărcăturii originale Ford îndeplinesc standardele de siguranţă ISO 27955 şi menţin încărcătura acolo unde ar trebui să fie - în portbagaj.

Dispozitiv de reţinere şi protecţie a încărcăturii jumătate din înălţime pentru Ford B-MAX 2012

1 800 998
€ 353,47
Partea superioară, pentru a se fixa în spatele celui de-al 2-lea rând de scaune

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.