B232

B-MAX

2012

Vreţi să fiţi binedispus? Ford oferă o gamă de soluţii uşor de fixat la sistemul dvs. audio sau navigaţie Ford la o varietate de surse audio externe. Alegeţi pur şi simplu cel mai adecvat dispozitiv pentru necesităţile dvs. şi profitaţi la maxim de sistemul dvs. audio Ford cu un jack de intrare AUX. Vă rugăm să vă contactaţi dealerul Ford pentru detalii şi informaţii suplimentare despre conectorii noştri audio.

Conector audio extern jack căşti la intrarea AUX pentru Ford B-MAX 2012

1 358 534
€ 23,56
Conectează orice dispozitiv muzical cu o ieşire de căşti la sistemul de navigaţie sau audio al autovehiculului prin jack-ul de intrare AUX

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.