Test Drive Autoturisme noi Livrare din stoc Programare service Contact

Ford Garantia12

Programul FordGaranţia12 a fost realizat pentru a întâmpina exigenţele dumneavoastră privind utilizarea autovehiculului fără griji. Această garanţie acoperă valoarea reparaţiilor (costurile pieselor de schimb şi manopera) efectuate de Auto Novex, în limitele stabilite în CertificatulFordGaranţia12. Garanţia oferă protecţie şi asistenţă rutieră în România, asigurând fie remedierea defecţiunii la locul incidentului, fie tractarea autovehiculului până la Auto Novex. De asemenea, are o durată de 12 luni sau până la prima revizie obligatorie programată de Auto Novex, în conformitate cu specificaţiile producatorului (primul termen atins).

Eligibilitate

Vehiculele eligibile de a intra în acest program sunt toate autovehiculele Ford înregistrate în Romania, ce au maxim 9 ani vechime de la data primei înregistrari, fără însă a depaşi 200.000 Km rulaţi. Vehiculele trebuie să fie funcţionale şi să nu prezinte defecţiuni ale componentelor mecanice sau electrice la includerea în garanţie. Pentru a beneficia de noul produs Ford, potenţialul client va trebui să efectueze mai întâi revizia periodică a maşinii la Auto Novex. Ulterior, autovehiculul va beneficia de o verificare tehnică pentru identificarea eventualelor defecţiuni ale componenetelor mecanice sau electrice. Autovehiculul va fi eligibil pentru Ford Garanţia 12 dupa remedierea tututor defecţiunilor identificate.

Transferabilitate

FordGaranţia12 aparţine autovehiculului, reprezentând un serviciu suplimentar oferit noului proprietar, în ipoteza în care vă decideţi să vindeţi autovehiculul.

Vă recomandăm să informaţi noul proprietar cu privire la importanţa respectării recomandarilor Ford cu privire la efectuarea reviziilor şi lucrărilor de service. Pentru ca FordGaranţia12 să rămână în vigoare, noul proprietar trebuie să informeze Auto Novex despre schimbarea proprietarului.

Menţiune: Garanţia îşi pierde valabilitatea dacă autovehiculul este vândut unui vânzător comercial de automobile şi/sau prin intermediul unui al treilea vânzător comercial intermediar.

Detalii despre program

Pentru a vă menţine dreptul la reparaţii în perioada de garanţie – pentru programul FordGaranţia12, întreţinerile service trebuie să fie conforme cu recomandarea producătorului autovehiculului şi să fie efectuate exclusiv de Auto Novex.

Preturi in EUR cu TVA:
Autoturisme cu transmisie manuala 200
Autoturisme cu transmisie automata 290
Transit si Ranger cu transmisie manuala 246
Transit si Ranger cu transmisie automata 358

*Preturile includ si Asistenta12

Descarcă aplicația MyAutoNovex
Get it on App Store