ford brochureware eu 42 24504596 3x1 2160x720

Ford Garantia 12 luni - Pentru vehicule iesite din garantia de baza sau extinsa

Programul FordGaranţia12 a fost realizat pentru a întâmpina exigenţele dumneavoastră privind utilizarea autovehiculului fără griji. Această garanţie acoperă valoarea reparaţiilor (costurile pieselor de schimb şi manopera) efectuate de Ford Brasov Auto Novex, în limitele stabilite în CertificatulFordGaranţia12. Garanţia oferă protecţie şi asistenţă rutieră în România, asigurând fie remedierea defecţiunii la locul incidentului, fie tractarea autovehiculului până la Ford Brasov Auto Novex. De asemenea, are o durată de 12 luni sau până la prima revizie obligatorie programată, în conformitate cu specificaţiile producatorului (primul termen atins).

Eligibilitate

- Pentru autovehiculele eligibile (și functionale) care nu au istoricul de mentenanță complet, primele de asigurare din tabel se vor majora cu 30%
- Autovehiculele care au o utilizare specială: Rent-a-car/ inchiriere, taxi/Uber/Bolt, etc, activități echivalente cu taximetria, școală de șoferi, curierat și servicii de curierat, pază și protecție, închiriere de tip self-drive, ambulanțe, servicii publice, nu sunt eligibile și nu pot intra în programul de garanție extinsă!

Transferabilitate

FordGaranţia12 aparţine autovehiculului, reprezentând un serviciu suplimentar oferit noului proprietar, în ipoteza în care vă decideţi să vindeţi autovehiculul.

Vă recomandăm să informaţi noul proprietar cu privire la importanţa respectării recomandarilor Ford cu privire la efectuarea reviziilor şi lucrărilor de service. Pentru ca FordGaranţia12 să rămână în vigoare, noul proprietar trebuie să informeze Ford Brasov Auto Novex despre schimbarea proprietarului.

Menţiune: Garanţia îşi pierde valabilitatea dacă autovehiculul este vândut unui vânzător comercial de automobile şi/sau prin intermediul unui al treilea vânzător comercial intermediar.

Detalii despre program

Pentru a vă menţine dreptul la reparaţii în perioada de garanţie – pentru programul FordGaranţia12, întreţinerile service trebuie să fie conforme cu recomandarea producătorului autovehiculului şi să fie efectuate exclusiv de Auto Novex.

Perioada de garanție este (care intervine prima):

• 12 luni
• 20.000 km pentru turisme / 30.000 km pentru Ranger / 25.000 km pentru Transit
• Sau prima revizie

Preturi in lei cu TVA inclus:
Autoturisme cu transmisie manuala 1600
Autoturisme cu transmisie automata 2200
Autoutilitare cu transmisie manuala 2100
Autoutilitare cu transmisie automata 2700

*Preturile includ si Asistenta12