Solicita informatii

NOUL FORD KUGA

Un nou stil îndrăzneț. Conectivitate de nivel următor. Tehnologie inteligentă. Fă cunoștință cu noul SUV Full Hybrid Ford Kuga® cu încărcare automată. Încărcat cu putere.City Drive în modul electric*
64 %
Până la **
900 km
Consumul de combustibil la 100 km ***
5.3 l


Disponibil și ca motor pe benzină Plug-In Hybrid **** sau EcoBoost. Ca Titanium, ST-Line sau noile opțiuni din seria Active.

Tehnologie inteligentă.Mai avansat.

Noul ecran tactil SYNC 4 ***** de 13,2” [33 cm] oferă și mai multă conectivitate, cu Apple CarPlay și Android Auto wireless, modem 5G și actualizări over-the-air.

Mai multă putere de tracțiune.Descriere imagine 1
Descriere imagine 1
Noile modele Kuga hybrid oferă acum o capacitate de remorcare crescută de până la 2.100 kg 1. Datele și hărțile de la bord calculează rute potrivite pentru remorcat, pentru a te duce la acțiune.
Descriere imagine 1

Mai multă libertate.Zone verzi

Cu activarea geografică a Zonei Verzi, Kuga PHEV îți poate oferi informații despre restricțiile viitoare și poate trece automat la modul eco sau la condusul exclusiv electric ori de câte ori intri în zone cu emisii ultra-scăzute.

Și mai e ceva.Descriere imagine 1
Consolă digitală de bord. Interiorul reimaginat include un design mai simplificat, scaune spate flexibile și spațiu pentru portbagaj de până la 536 l. Spațiu flexibil. Spațiu mai mult decât suficient.
Descriere imagine 1

Ești gata pentru mai mult?Vreau să fiu informat