Test Drive Autoturisme noi Livrare din stoc Programare service Contact

NOUL FORD TRANSIT CUSTOM

Un motor electric de mici dimensiuni imbunatateste eficienta

Noul Transit Custom este disponibil in varianta EcoBoost Hybrid. Aceasta tehnologie reduce consumul si scade emisiile, cu un mic motor electric pe baterie care ofera extra sustinere motorului pe combustie atunci cand este nevoie. Energia kinetica si franarea regenerativa reincarca bateria hibrida de 48 volti in timp ce conduci.

Configureaza

Ajutor pentru a mentine limita de viteza

Noul Transit Custom vine acum cu Sistemul de Asistenta Inteligenta pentru Controlul Vitezei, conceput pentru a spori controlul asupra vitezei, pentru ca tu sa te concentrezi la drum. Mai intai, camera Sistemului de Recunoastere a Indicatoarelor Rutiere detecteaza automat limita de viteza curenta (daca e activat), apoi ajusteaza automat setarea vitezei maxime la limita respectiva.

Configureaza

SYNC 3. Hands-free, fara efort

Ford SYNC 3 este un sistem avansat care iti permite sa ramai conectat si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie. Alege fie comenzile vocale, fie ecranul tactil color de 8", cu gesturi de “ciupire si glisare” pentru a naviga intuitiv. Poti chiar solicita o lista de restaurante locale doar spunand simplu „I’m hungry” („Mi-e foame”).

Configureaza

Mentine remorca pe banda de rulare

Sistemul de Stabilizare a Remorcii detecteaza „serpuirea” sau balansarea remorcii si reduce viteza vehiculului pentru recuperarea controlului, ca remorcarea sa fie mai usoara. Sistemul incetineste vehiculul, reducand cuplul motorului si crescand treptat presiunea franelor pe toate rotile.

Configureaza

Cel mai mare spatiu de incarcare si acces din clasa sa

Noul Transit Custom ofera un spatiu de incarcare impresionant in ceea ce priveste toate cele trei dimensiuni: lungime de incarcare, latime de incarcare (de la un pasaj de roata la altul) si inaltimea utilizabila din interior. Prin urmare, transporta cu usurinta scanduri standard de 8’ x 4’, asezate pe o parte sau plate, pe podea, trei europaleti si obiecte lungi de pana la 3 m, datorita zonei sale de depozitare unice. Pe scurt, aceasta autoutilitara ofera un spatiu de incarcare urias, de 6 metri cubi, cu perete despartitor montat – iar aceasta e doar versiunea cu ampatament scurt (L1). Ampatamentul lung (L2) ofera 6,8 metri cubi. O deschidere larga a usii de incarcare laterala, o inaltime optima de deschidere si o treapta inferioara de acces spate, asigura accesul fara efort la spatiul de incarcare. Usile glisante au si ele un mecanism de verificare, ce le mentine deschise in siguranta pentru incarcare.

Configureaza

Castigatoarea premiului Autoutilitara Internationala a Anului 2020

Oferind afacerilor abilitatea de a opera cu emisii reduse, eficienta remarcabila si abilitati fara compromis, noua gama de autoutilitare hibride Ford Transit Custom a castigat premiul Autoutilitara Internationala a Anului 2020. Primul plug-in hybrid din acest segment, Transit Custom PHEV este capabil de o propulsie exclusiv electrica, cu 0 emisii, pe o raza de 56 km, in timp ce Transit Custom EcoBlue Hybrid ofera o eficienta de consum crescuta cu pana la 8%.

Configureaza

Broșura Ford Transit Custom

Descarcă prezentarea modelului Transit Custom în format PDF.
Descarcă aplicația MyAutoNovex
Get it on App Store