Solicita informatii

NOUL FORD TRANSIT AUTOSASIU

Noul Ford Transit autosasiu este expresia suprema a flexibilitatii Transit. Camioneta poate fi personalizata pentru a se potrivi nevoilor specifice afacerii tale, fie ca ai nevoie de o platforma, o bena, un vehicul frigorific sau orice altceva. Indiferent de cerintele tale, acesta este cel mai rezistent, cel mai durabil si cel mai fiabil Transit autosasiu din totdeauna.
Ford Brasov Carosari Ford Transit Autosasiu4

Carosari ideale pentru nevoile tale

Camioneta poate fi personalizata pentru a se potrivi nevoilor specifice afacerii tale, fie ca ai nevoie de o platforma, o bena basculabila, un vehicul frigorific sau orice altceva. Indiferent de cerintele tale, acesta este cel mai rezistent, cel mai durabil si cel mai fiabil Transit Autosasiu din totdeauna.Cu lonjeroane joase, puncte de montare a caroseriei integrate si constructie solida a cadrului din otel cu rezistenta ridicata, autosasiul cu cabina Transit ofera o baza puternica si fiabila pentru orice conversie.

Configureaza

Motoarele Ford EcoBlue TDCi

Noile motoare Ford EcoBlue TDCi de 2 litri, care propulseaza autosasiurile cu cabina Ford Transit, combina niveluri remarcabile de performanta si putere cu un consum mai redus de combustibil si emisii scazute. Pentru a reduce si mai mult costurile de exploatare, intervalele de service sunt flexibile. Cu siguranta una din cele trei versiuni de motorizare (105 CP/360 NM, 130 CP/385 NM sau 170 CP/405 NM) este varianta potrivita nevoilor tale.

Configureaza
Autosasiu motoare
Autosasiu Preia comanda

Preia comanda cu tehnologia avansata hands-free cu SYNC 3

SYNC 3 este cea mai avansata versiune de pana acum. Este mai rapida si mai usor de utilizat, cu comenzi vocale imbunatatite si mai multe functii. Noua interfata are butoane mai mari pentru o utilizare mai facila, iar ecranul tactil colorat recunoaste acum gesturi de strangere si glisare specifice smartphoneurilor si tabletelor pentru o navigare si mai intuitiva. SYNC 3 include, de asemenea, aplicatiile AppLink, CarPlay si Android Auto ****, pentru a afisa informatiile smartphoneului tau pe ecranul tactil.

Configureaza

Drumuri mai putin obositoare, mai economice

Tempomatul prevazut cu dispozitivul ajustabil de limitare a vitezei te ajuta sa-ti mentii vehiculul in limita de viteza prestabilita de tine. Te poate ajuta sa economisesti combustibil, sa reduci situatiile de depasire a vitezei si, la fel ca toate sistemele de control al vitezei, iti permite sa mentii viteza aleasa fara sa fi nevoit sa tii piciorul pe pedala de acceleratie.

Configureaza
Autosasiu Drumuri
Autosasiu Mentine

Mentine controlul, indiferent de conditii

Controlul electronic al stabilitatii monitorizeaza constant progresul vehiculului tau. Aceasta detecteaza devierile de la traseul ales, ca in cazul in care autovehiculul incepe sa patineze si corecteaza automat pozitia pe drum a autovehiculului, ajutandu-te sa mentii controlul asupra acestuia.

Configureaza

Proiectat sa usureze munca

Noul Transit Autosasiu este complet echipat cu tehnologie avansata, pentru a te ajuta sa muncesti mai usor si mai eficient. De exemplu, servodirectia electrica se regleaza pentru a face virajele mai usoare la viteza redusa si mai ferme la viteza mare. In timp ce tempomatul adaptiv face calatoriile pe distante mari mai putin obositoare si mai economice. Iar cu modurile de condus selectabile – Normal, Drum Alunecos, Noroi/Santuri, Remorcare/Transport si EcoMode, poti regla manevrabilitatea vehiculului sa se potriveasca perfect cu sarcina de lucru.

Configureaza
transit autosasiu content 1
transit autosasiu content 3

Cheia catre o lume mai bine conectata

Ford Transit Autosasiu este acum disponibil cu un modem FordPass Connect ****. Sistemul iti pune la dispozitie o serie de beneficii importante, inclusiv WiFi 4G ***** pentru pana la 10 dispozitive si actualizari in timp real privind traficul 1, direct pe sistemul tau de navigatie SYNC 3. In combinatie cu aplicatia smartphone FordPass Pro, vei putea sa verifici daca ai incuiat usile, si apoi sa le incui sau descui de la distanta. Poti, de asemenea, monitoriza starea a pana la 5 vehicule business conectate si chiar verifica daca este necesara intretinerea acestora.

Configureaza

Versatilitate renumita

Ford Transit Autosasiu este renumit pentru versatilitatea si flexibilitatea sa. Disponibil in 4 variante optionale de masa bruta a vehiculului, este platforma ideala pentru o gama variata de conversii. Iar cu o sarcina maxima autorizata de pana la 2.683 kg, acest vehicul este proiectat sa usureze orice sarcina.

Configureaza
transit autosasiu content 5
transit autosasiu content 4

Construit pentru a te tine in siguranta

De la alerte privind potentiale coliziuni, pana la sisteme inteligente care gestioneaza tractiunea si stabilitatea, siguranta ta este una dintre principalele noastre preocupari. Din acest motiv, Transit Autosasiu vine complet echipat cu tehnologii inteligente de asistenta pentru sofer si sisteme de securitate, toate proiectate pentru a te tine pe tine, vehiculul tau si incarcatura ta in siguranta.

Configureaza