Test Drive Autoturisme noi Livrare din stoc Programare service Contact

NOUL FORD TOURNEO CUSTOM

Tehnologii de varf pentru relaxarea si confortul tau

Noul Tourneo Custom are o lista impresionanta de caracteristici inteligente, de asistare a soferului, ca de exemplu un sistem de asistenta pentru unghiul mort, ce vede vehicule pe care tu nu le poti vedea. Functia Intelligent Speed Assist foloseste camera de recunoastere a indicatoarelor rutiere, pentru a detecta in prima instanta limita de viteza in curs (cand este activata), ajutandu-te sa mentii viteza sub limita.

Configureaza

Motor cu tehnologie avansata

Motorul Ford EcoBlue de 2,0 litri e cu adevarat avansat, generand putere si cuplu la niveluri foarte inalte. In mod impresionant, motorul satisface si obiectivele de emisie ultra-scazuta si creste eficienta consumului de combustibil.

Configureaza

Relaxeaza-te si bucura-te de drum

Cu noul Tourneo Custom, te bucuri de o experienta exceptionala la bord, oriunde te-ai aseza. Scaunele flexibile din spate ofera multe configuratii posibile, iar daca alegi versiunea cu ampatament lung L2, ai si mai mult loc pentru bagaje.

Configureaza

Un sistem care ajuta la protejarea pietonilor

Sistemul de Asistenta Pre-Coliziune detecteaza vehiculele mai lente pe drumul din fata sau pietonii care s-ar putea intersecta cu traseul masinii tale, avertizand prezenta acestora. Daca nu reactionezi, sistemul aplica automat franele. Tehnologia a fost special conceputa pentru reducerea severitatii accidentelor sau evitarea completa a acestora, functionand eficient la viteze pana in 80 km/h (cu vehicul si carosabil in stare normala).

Configureaza

Un motor electric de mici dimensiuni imbunatateste eficienta

Noul Tourneo Custom este disponibil in varianta EcoBoost Hybrid. Aceasta tehnologie ajuta la reducerea consumului de combustibil si la scaderea emisiilor, cu ajutorul unul mic motor electric pe baterie care ofera sustinere motorului pe combustie atunci cand este nevoie. Energia kinetica si franarea regenerativa reincarca bateria hibrida de 48 volti in timp ce conduci.

Configureaza
Descarcă aplicația MyAutoNovex
Get it on App Store