Solicita informatii

NOUL FORD RANGER RAPTOR

Ranger Raptor

  • 5 locuri
  • Tractiune: integrala
  • Motorizare: 2.0 EcoBlue, Bi-Turbo, 213 CP
  • Garda la sol: 283 mm
  • Sarcina utila: 620 kg
  • Lungime bena: 1575 mm
  • Latime bena: 1560 mm
  • Inaltime bena: 541 mm
  • Suspensie FOX Pro si scut motor
Specificatii complete in brosura
raptor content 1

Conceput pentru a cuceri

În momentul în care te așezi pe scaunele făcute la comandă ale modelului Raptor, este clar că aceasta nu este un pick-up oarecare. O gamă de tehnologii avansate și sisteme inteligente oferă o experiență de condus unică. Iar cu simpla apăsare a unui buton poți activa noul Sistem de gestionare a terenului. Există șase moduri diferite, fiecare optimizând capacitățile grozave ale vehiculului pentru un anumit teren: modul „Normal”, modul „Sport”, modul „Iarbă, pietriș și zăpadă”, modul „Noroi și nisip” și modul „Stâncă”. Pentru o experiență off-road feroce, selectează modul unic „Baja” .

Configureaza

Construit pentru rezistență. Creat pentru confort

Înfruntă adversitatea din confortul mașinii
În exterior, fiecare aspect al noului Ford Ranger Raptor este conceput special pentru a mări la maximum randamentul, durabilitatea și performanța off-road. În interior, tehnologiile avansate ajută să te asiguri că oriunde ai merge, vei călători confortabil și conectat. De exemplu, un modem FordPass Connect integrat îți permite să blochezi și să deblochezi de la distantă noul Ford Raptor. Atunci când trecei de la teren dur la asfalt bine întreținut, poți evita întârzierile cu ajutorul actualizărilor de trafic în timp real, trimise direct la sistemul de navigație. Și dacă ai semnal în zonele sălbatice, poți conecta până la zece dispozitive la un hotspot Wi-Fi *****.

Configureaza
raptor content 2
raptor content 3

Construit pentru performanță

Noul Ford Ranger îmbină capacitatea off-road cu ADN-ul performanței Ford, trecută prin Ford GT și Focus RS. O versiune bi-turbo, special concepută și proiectată cu precizie, a motorului Ford EcoBlue de 2,0 litri, pe motorină, a fost asociată unei noi cutii de viteze automate, cu 10 trepte, și cu schimbător de viteze cu pedale. Rezultatul: o experiență de condus inegalabilă. Iar anvelopele de teren, fabricate special pentru off-road, te ajută să domini toate tipurile de teren, de la dune de nisip și noroi gros, până la trecerea rapidă a râurilor și a drumurilor abrupte de munte.

Configureaza

Tehnologie de siguranță avansată

Tehnologie de siguranță avansată. Indiferent dacă te deplasezi pe autostradă sau traversezi râuri, Raptor este dotat cu sisteme sofisticate de siguranță, concepute pentru a te menține în siguranță. Controlul avansat al stabilității la răsturnare și Controlul electronic al stabilității te ajută să nu-ți pierzi încrederea în abilitățile tale la volan. În timp ce Sistemul de asistență la pre-coliziune și Frânarea autonomă de urgență lucrează activ pentru a reduce probabilitatea apariției unui incident.

Configureaza
raptor content 4
raptor content 5

Conceput pentru a merge peste tot

Noul Ford Ranger Raptor a fost proiectat cu precizie pentru a înfrunta cu ușurință terenurile cele mai provocatoare din lume. Un șasiu unic, din oțel slab aliat, de înaltă rezistență, a fost dezvoltat pentru a înfrunta provocările celor mai extreme condiții off-road. Garda la sol de 281 mm este combinată cu capacitatea de a trece și prin 850 mm de apă. De fapt, fiecare caracteristică este concepută pentru a te asigura că Ford Raptor oferă o experiență de condus off-road unică.

Configureaza

Castigatorul premiului Pick-Up-ul International al Anului 2020

Robust, echipat cu tehnologie de ultima generatie si deosebit de confortabil, noul Ford Ranger a fost desemnat castigatorul premiului Pick-Up-ul International al Anului 2020. Cu calificative excelente obtinute in multiple categorii, inclusiv sistemul de propulsie, spatiul de incarcare si siguranta, precum si confort pentru sofer si pasageri, Ford Ranger a surclasat toti competitorii, dovedind din nou de ce este cel mai vandut pick-up din Europa.

Configureaza
raptor content 6