V362ICA2_PM

Tourneo Custom

2019

Când ești plecat de acasă, îți poți încărca vehiculul în siguranță de la orice priză rezidențială, folosind modulul adaptor cablu încărcare priză publică-casnică.

Lapp* Modul adaptor cablu încărcare priză publică –casnică pentru Europa, cu excepția Danemarcei și Elveției pentru Ford Tourneo Custom 2019

2 732 596
€ 377,31

Modulul adaptor este proiectat special pentru încărcare de la o priză casnică standard. Folosește cablul de încărcare mod 3 existent al vehiculului care este conectat între autoturism și adaptor, care apoi este conectat la priză. Modulul adaptor are o gamă de funcții care include protecția esențială la supracurent, monitorizarea temperaturii excedentare și protecția utilizatorului.

Accesoriu compatibil cu: Custom 8 seat Tourneo
Detalii compatibilitati: Vehicul electric hibrid plug-in (PHEV)

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.