S550MCA

Mustang

2018

Protejaţi-vă bara din spate împotriva uzurii zilnice fără a compromite însă aspectul autovehiculului dvs.

herpa print* Protecţie pentru bara spate , folie, transparentă pentru Ford Mustang 2018

2 347 192
€ 28,39

Folie elastică foarte fină și totodată durabilă, care protejează eficient bara spate a autovehiculului dvs. şi muchia acesteia împotriva zgârieturilor în momentul încărcării şi descărcării. Asigură o integrare optimă şi aproape invizibilă a design-ul final în partea din spate a autovehiculului datorită formei conturate perfect, specifică modelului, cu transparență ridicată şi foarte subțire. Oferă durabilitate pe termen lung fără a dezvolta un efect de îngălbenire. De asemenea, se pliază peste muchia barei pentru protecţie sporită. Folia poate fi îndepărtată fără reziduuri şi fără impact asupra vopselei caroseriei. Grosime: aprox. 200,0 µm, rezistenţă la temperaturi: de la -40 °C până la +110 °C. Auto-adezivă pentru un montaj rapid şi uşorNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Convertible Fastback

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.