B479

Fiesta

2017

Accesoriile Ford de asistență rutieră asigură siguranța maximă pentru șoferii și pasagerii Ford în eventualitatea unei urgențe. Pachetul de siguranță premium îndeplinește cele mai recente cerințe ale legislației europene.

Kalff* Pachet de siguranţă premium „Duo” standard pentru Ford Fiesta 2017

2 332 723
€ 13,74

Trusă de prim ajutor extinsă, disponibilă într-o geantă moale, dotată suplimentar cu triunghi de avertizare. Este prevăzută cu benzi VELCRO® pe partea din spate pentru fixare în siguranță și buzunar interior steril. Include o broșură de prim ajutor cu note utile și importante. 440 x 120 x 60 mm, conținutul este conform ultimului standard DIN 13164

Accesoriu compatibil cu: 3-door 5-door ST A-Line ST-Line Titanium Trend Vignale

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.