U725

Bronco

2022

Vizibilitate sporită ! Lumina LED puternică pentru vehiculul dvs. Ford îmbunătățește condusul pe timp de noapte, iluminând puternic drumul.

Kit de lumini LED Montat pe oglinzi pentru Ford Bronco 2022

2 677 825
€ 502,44

Set de 2 lumini LED montat pe oglinzi, care asigură iluminarea suplimentară în condiții off-road. Cu kit de instalare. 

Produsul va cauza interferențe cu sistemul audio când este activat.

. Numai pentru piste de curse Interzisă folosirea pe drumurile publice. Acest produs este proiectat şi aprobat doar pentru conducere off-road. În plus, acest produs interferează cu semnalul radio DAB şi FM. Prin urmare, nu este recomandată utilizarea acestui produs în timpul utilizării sistemului audio în nicio manieră. Nici Compania Ford, nici Dealerul Autorizat Ford nu sunt responsabile pentru nicio pierdere sau daună cauzată de utilizarea acestui produs într-o manieră care nu este conformă cu întrebuinţarea preconizată. Vă rugăm să utilizaţi acest produs în mod responsabil şi în conformitate cu instrucţiunile furnizate.
Accesoriu compatibil cu: 5-door Badlands
Detalii compatibilitati: Badlands

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.