Solicita informatii

NOUL FORD TRANSIT VAN

ford transit van 13

Spatiu de incarcare si acces exceptional

Noul Transit ofera un spatiu de incarcare impresionant in ceea ce priveste toate cele trei dimensiuni: lungime de incarcare, latime de incarcare (de la un pasaj de roata la altul) si inaltimea utilizabila din interior. Cu spatiu de incarcare de 15,1 m³, poti incarca marfa cu lungime de peste 3 m. Cu o capacitate de transport de pana la 2,7 t, nu vei ramane niciodata fara spatiu sau fara posibilitatea de a transporta aproape orice. Usile de incarcare laterala cu deschidere larga, o inaltime optima de deschidere si o treapta de acces in partea din spate asigura accesul fara efort la spatiul de incarcare.

Configureaza

Te ajuta sa lucrezi mai inteligent

Noul Ford Transit este plin de tehnologii avansate. Toate create pentru a te ajuta sa lucrezi mai inteligent si mai eficient. Acestea includ Sistemul de asistenta pentru unghiul mort si Alerta la intersectarea cu traficul, ambele concepute pentru a te avertiza asupra celorlalti utilizatori ai soselei in timp ce schimbi benzile de mers sau te deplasezi in marsarier. Sistemul de asistenta activa la parcare face ca parcarea vehiculului tau sa fie mai simpla. Un nou Tempomat inteligent, cu dispozitiv ajustabil de limitare a vitezei, face calatoriile lungi pe autostrada mai putin obositoare si mai economice. Exista si o noua camera video retrovizoare la nivel inalt cu posibilitate de rabatare in jos si camera frontala cu vedere larga, astfel incat poti vedea in orice moment imprejurimile vehiculului tau. Aceste tehnologie este atat de utila, incat te vei intreba cum de te-ai descurcat fara ea pana acum.

Configureaza
ford transit van 14
ford transit van 15

Noiile motoare cu tehnologii avansate

Dispunand de o gama de motoare diesel avansate si de ultima generatie de 2 l Ford EcoBlue, noul Transit este mai inteligent, mai sigur si mai eficient ca niciodata. Disponibil intr-o gama de patru grupuri motopropulsoare, oferind o putere de pana la 185 CP si un cuplu de 415 Nm, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale specifice. Indiferent de modelul pe care il alegi, fiecare motor intruneste in mod strict standardele de emisii Euro 6.2. Vehiculul este disponibil chiar si ca vehicul electric hibrid (mHEV), pentru o economie mai mare de combustibil si emisii reduse de CO2. Noul Transit este disponibil si cu un motor HDT (vehicul de mare tonaj) pentru clientii care au nevoie de ceva mai multa capabilitate. Acest motor produce un cuplu si mai mare, fiind ideal pentru conversiile mai mari.

Configureaza

Cheia ta catre o lume mai bine conectata

In premiera, noul Transit este disponibil cu un modem FordPass Connect ****. Sistemul ofera o gama larga de avantaje inestimabile, inclusiv WiFi ***** 4G pentru pana la zece dispozitive si informatii de trafic in timp real 1, trimise direct in sistemul de navigatie al masinii tale. In timpul conectarii cu aplicatia FordPass de pe telefon poti verifica daca ti-ai amintit sa blochezi usile si apoi le poti bloca sau debloca de la distanta. Poti chiar vizualiza pe harta locatia vehiculului – astfel incat nu mai trebuie sa-ti faci griji ca ai uitat unde ai parcat atunci cand te afli in locuri nefamiliare.

Configureaza
Transit cheia
Transit variante

Un sistem care poate ajuta la prevenirea coliziunilor si protejarea pietonilor

Sistemul de asistenta pre-coliziune cu detectare a pietonilor utilizeaza un radar si o camera pentru a scana drumul din fata. in cazul unui pericol de coliziune cu un vehicul, un pieton sau un biciclist, sistemul va va avertiza. Daca nu reactionati la timp, sistemul poate aplica in mod automat forta totala de franare pentru a ajuta la reducerea gravitatii unei coliziuni frontale, sau chiar la evitarea ei.

Configureaza

Noul Transit Trail

Cu un design robust, o serie de tehnologii inteligente si un nou nivel de capacitate, Noul Ford Transit Trail este construit pentru cei care vor mai mult pentru afacerea lor.

Diferentialul mecanic cu alunecare limitata transmite energie catre rotile cu cea mai mare tractiune pentru ca Transit Trail sa-si continue deplasarea pe terenul accidentat, in timp ce tractiunea integrala inteligenta optionala imbunatateste capacitatea off-road a acestei autoutilitare, ceea ce inseamna ca vei gestiona cu usurinta cele mai dificile activitati.

O grila noua si impunatoare Ford cu format indraznet garanteaza ca te vei face remarcat, in timp ce mulajele laterale ale caroseriei si jantele unice din aliaj de 16″ iti garanteaza ca si cele mai dificile activitati sunt efectuate cu stil.

Configureaza
Ford Brasov Ford Transit Trail

Diferential mecanic cu alunecare limitata

Transit Trail este disponibil cu un sistem avansat, construit pentru a te ajuta sa abordezi cu usurinta terenul accidentat. Diferentialul mecanic cu alunecare limitata reduce rotirea nedorita a rotii, in special pe suprafete necompacte sau neuniforme, prin directionarea energiei catre roata cu cea mai mare tractiune. Acest lucru te ajuta sa iti continui deplasarea si imbunatateste stabilitatea vehiculului atunci cand ai cea mai mare nevoie.

Configureaza

Tractiune integrala inteligenta

Cand lucrurile devin dificile, nimic nu se compara cu performanta sigura a tractiunii integrale (AWD). Transit Trail este disponibil cu un sistem AWD optional inteligent care inlocuieste diferentialul mecanic cu alunecare limitata si te ajuta sa obtii o deplasare mai lina si mai increzatoare pe suprafete dificile.

Configureaza
Ford Brasov Ford Transit Tractiune integrala inteligenta