Test Drive Autoturisme noi Livrare din stoc Programare service Contact

NOUL FORD PUMA ST

Experienta la volan

Noul Puma ST este disponibil cu patru moduri de deplasare selectabile: Normal, Eco, Sport si Pista. Fiecare setare adapteaza performanta masinii prin modificarea diagramei de functionare a motorului, a reactiei pedalei de acceleratie si directiei, precum si a setarilor de control al tractiunii si stabilitatii. Astfel, iti poti adapta condusul la orice setare, in timp ce informatiile cheie sunt afisate pe panoul de bord digital de 12.3”.

Configureaza

Performanta si eficienta

Conceput pentru bucuria pura de a conduce. Noul Puma ST reprezinta echilibrul optim intre performanta senzationala si eficienta remarcabila. Motorul turbo puternic Ford EcoBoost de 1,5 litri ofera 200 CP, cu un cuplu de 320 Nm si poate ajunge de la 0-100 km/h in doar 6,7 secunde.

Configureaza

Utilizare inteligenta a spatiului

Spatiul de incarcare al modelului Puma ST include un compartiment de incarcare MegaBox cu pozitie mai joasa, nou si inovator. Pe langa faptul ca ofera un spatiu suplimentar de depozitare de 80 litri si poate gazdui articole de pana la 115 cm inaltime, daca este necesar, MegaBox dispune si de o captuseala impermeabila si un dop de scurgere, facilitand curatarea cu apa si asigurand spatiul ideal pentru depozitarea cizmelor ude sau a echipamentului sportiv murdarit de noroi.

Configureaza

Muzica, asa cum trebuie sa se auda

Oricare ar fi gusturile tale, muzica merita sa sune asa cum a intentionat artistul. Exact la asta te poti astepta de la noul Ford Puma. De ce? Deoarece este disponibil cu B&O. Un sistem audio de 575 wati, de nivel premium, proiectat si reglat fin pentru Puma ST de catre inginerii de sunet specialisti ai B&O. Aceasta configuratie puternica si bogata, cu 10 difuzoare, include un subwoofer incorporat inteligent in peretele despartitor din spate, astfel incat niciunul dintre spatiile de incarcare ale modelului Puma sa nu fie compromis. Asa ca, da volumul mai tare si bucura-te de trupele si piesele favorite in propria sala de concerte din cabina masinii tale.

Configureaza

Hands-Free cu SYNC 3

Ford SYNC 3 este un sistem avansat de ultima generatie, care iti permite sa ramai conectat si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie prin comenzi vocale normale. Si poti chiar sa afisezi lista restaurantelor locale, doar spunand „imi este foame”. De asemenea, sistemul iti poate citi cu voce tare mesajele text. Ecranul tactil color raspunde la gesturi de tip „ciupire si glisare”, pentru navigare intuitiva. SYNC 3 se conecteaza, de asemenea, la Apple CarPlay si la Android Auto, iar Applink te ajuta sa accesezi unele dintre aplicatiile preferate de pe smartphone-ul tau.

Configureaza

Broșura Ford Puma ST

Descarcă prezentarea modelului Puma ST în format PDF.
Descarcă aplicația MyAutoNovex
Get it on App Store