Solicita informatii

NOUL FORD FOCUS ST

Construieste-ti experienta

Focus ST ofera cea mai buna experienta de condus Focus. Cu Modurile de deplasare selectabile, inclusiv „Normal”, „Alunecos”, „Sport” si „Pista”, poti transforma perfect modelul Focus dintr-o masina sport rafinata intr-o masina de performanta captivanta. sasiul reglat cu precizie a fost combinat cu Amortizarea controlata continuu (CCD), care ajusteaza continuu setarile suspensiei, pentru a asigura o calitate a cursei si o dinamica de condus remarcabile, indiferent de conditii. Acesta este un Focus, construit pentru drum si nascut pentru pista.

Configureaza
focus st content 1
focus st content 2

Puterea intalneste rafinamentul

Focus ST a fost conceput pentru a iesi in evidenta. Interiorul este proiectat pentru a se ridica la acest standard. Scaunele auto RECARO, cu marca ST caracteristica, sunt completate de un volan sport, cu fund plat. Un schimbator de viteze din aluminiu si pedale din aliaj completeaza aspectul. Ford SYNC 3 va ofera control asupra tuturor lucrurilor, de la climatul interior si setarile audio, pana la telefonul mobil si navigatia prin satelit – toate prin intermediul unui ecran tactil, intuitiv, color, de 8 “, sau prin utilizarea unor comenzi vocale simple. Cu sistemul audio B&O poti asculta muzica preferata, asa cum este menita sa fie ascultata.

Configureaza

Construit pentru performanta

Acesta este cel mai puternic, mai receptiv si mai distractiv Focus ST construit vreodata. Asigurand un cuplu de pana la 280 CP si 420 Nm, noul Focus ST poate atinge 0-100 km/h in mai putin de sase secunde. Acest hatchback de serie a fost proiectat cu precizie pentru a face condusul o bucurie, indiferent daca te afli pe drumurile din oras sau pe pista. Pentru prima data, un diferential electronic, cu alunecare limitata, mareste la maximum controlul si iti permite sa simti fiecare viraj.

Configureaza
focus st content 3
focus st content 4

Tehnologie de siguranta inteligenta

Noul Focus ST este dotat cu tehnologii care ajuta la protejarea ta, a pasagerilor tai si a celorlalti participanti la trafic. Controlul electronic al stabilitatii iti monitorizeaza constant progresul. Daca sistemul detecteaza o pierdere de tractiune, acesta poate aplica automat frane pe fiecare roata in parte, ajutand la mentinerea stabilitatii. Componentele de frana mai mari ofera o performanta de franare imbunatatita. Exista Asistenta pre-coliziune, cu detectarea pietonilor, care te poate alerta cu privire la potentialele obstacole si care chiar poate frana, daca este necesar.

Configureaza