Transit Courier

2014

Conferiți volum și intensitate experienței dvs. de ascultare cu acest Amplificator Multi-canal Soundupgrade ușor de instalat.

Pioneer* Amplificator multicanal Soundupgrade DEQ-S1000A pentru Ford Transit Courier 2014

2 412 513
€ 192,85
Procesor sonor universal foarte compact, proiectat să îmbunătățească sunetul sistemului audio și difuzoarelor din mașină. Poate fi montat cu ușurință în afara câmpului vizual, deoarece este subțire. Compatibil cu Apple și Android până la cele mai recente generații și cu funcție de încărcare rapidă pentru Android. Utilizează aplicația Pioneer Sound Tune pentru configurare și reglare audio de înaltă calitate. Include DSP dual-core pe 48 de biți de înaltă performanță, complet personalizabil, pentru reproducerea sunetului de înaltă calitate. Ceasul intern și tiparul sunt reglate în mod optim. Degradarea sunetului din cauza zgomotului cauzat de instabilitate este complet eliminată. Cu control al subwooferului și senzor de intrare la linia difuzoarelor. Specificații: amplificator 4 x 50 W MOSFET, 2 x 50 W (4Ω) și 1 x 70 W (2Ω) pentru subwoofer, 2 x 200 W (punte 4Ω), răspuns de frecvență 10 Hz - 20 kHz, egalizator grafic cu 13 benzi (egalizator grafic cu 31 de benzi când este folosit cu aplicația Pioneer Sound Tune), mod de rețea cu trei direcții, selector al poziției de ascultare, aliniere temporală manuală, filtru High Pass, filtru Low Pass, ieșire de înaltă tensiune (4 V). Compatibil cu formatul de fișier FLAC. 3 pre-ieșiri RCA (față, spate și subwoofer), 1 intrare USB. Livrat cu telecomandă. Toate operațiunile sunt realizate cu ușurință printr-un smartphone compatibil și o gamă largă de setări este accesibilă de la setările de simulare live prin aplicația Pioneer Sound Tune. Dimensiunea șasiului: 170 mm x 40 mm x 95 mm (l x î x a). Cabluri T Pioneer necesare în mod suplimentar pentru montare
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Van Sport Business Kombi

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Descarcă aplicația MyAutoNovex
Get it on App Store